Om Smartkredit

Smartkredit er en danskejet virksomhed, som tilbyder den almene dansker lån til en fair rente. Vi er af den overbevisning, at alle, uanset jobsituation- og udannelsesmæssig baggrund, kan komme til at stå i en situation, hvor de har brug for et større økonomisk råderum. Netop derfor tilbyder vi lån til alle med dansk CPR nummer og folkeregisteradresse.

Hos Smartkredit går vi ind for gennemsigtighed og åbenhed. I denne forbindelse er det i vores optik yderst essentielt, at være klare og tydelige i vores kommunikation, samtidig med at levere kundeservice i høj kvalitet. Hos os står intet med småt og vi informerer dybdegående og konkret omkring vores låneforhold.

Da vi ønsker at tilbyde en tjeneste fremfor en bjørnetjeneste, foretager vi kreditvurderinger af vores kunder. Vi kreditvurderer alle låneansøgere individuelt inden lånet udbetales. Herigennem sikrer vi ansvarlighed under hele låneforløbet. Det er nemlig vigtigt for os, at vi ikke låner penge til folk, som ikke har midlerne til at betale lånet tilbage. Den individuelle kreditvurdering har til formål at sørge for, at du ikke kommer til at låne mere end du kan tilbagebetale indenfor lånets løbetid.

Læs mere om Smartkredits låneproces her: Sådan låner du penge

Lån penge nu